FÖRELÄSNING

DETTA FÅR NI INTE MISSA!
VÅR HUVUDSPONSOR HÅLLER FÖRELÄSNING!


Kostnadsfri föreläsning: Jakthunden i fokus – optimera din jaktsäsong
Välkommen till en inspirerande kväll i Norrfjärden med Happy Dog’s näringsexpert Carola Forsberg och Karl Ökvist från Kalles Hund & Jakt – bägge aktiva jägare med erfarenhet av arbetande jakthundar och deras specifika behov.

Under denna kväll kommer du att få lära dig om hur rätt kost kan påverka din hunds prestation och allmänna hälsa. Lär dig hur du kan anpassa kosten efter din hunds behov för att nå optimalt resultat under jaktsäsongen. Vi kommer också att diskutera effektiva träningsmetoder, med konkreta tips på hur du kan strukturera träningen för att maximera resultaten och bygga en starkare relation mellan dig och din hund. Målet är att ge er ögonöppnande kunskaper som förbättrar samarbetet och resultaten. Dessutom delas produktprover och annan nyttig information ut till alla deltagare.

Kvällen inkluderar även en frågestund där du kan ställa frågor direkt till Carola och Kalle, samt dela erfarenheter med andra jägare.

📅 När: Torsdag 7 november – 18:30-21:00
📍 Var: TRIXIE Sverige AB, Bygelgatan 2, 945 91 Norrfjärden
🔗 Anmälan: https://forms.office.com/e/m5rgmeB0WZ

Föreläsningen är helt kostnadsfri och vi bjuder på kaffe/te och tilltugg under kvällen. Antalet platser är begränsat, och bekräftelse skickas till de som fått en plats till den e-postadress samt det telefonnummer som anges i formuläret senast den 4/11.

Missa inte denna unika möjlighet att ta er jaktsäsong till nästa nivå!